Galerie Peters
Nelly Peters-van den berg

Mijn werken zijn geinspireerd door mijn reizen. Dan zijn er zoveel dingen die mij boeien, dat ik die, eenmaal weer thuis, op doek wil weergeven.
In de meeste gevallen ga ik uit van een foto of schets. Meestal neem ik een aantal doeken tegelijk onder handen. Langzaam, al zoekend, worden zij opgebouwd; plakkend laag over laag, overschilderend, zodat er een huid ontstaat. Het beeld van het schilderij is nooit hetzelfde als het beeld dat er de aanleiding voor was. Voornamelijk werk ik op linnen en geschept papier. Ook maak ik mixed-media. Dit alles met acrylverf. Het is abstract, ruimtelijk van karakter en bijzonder kleurrijk.
Galerie Peters is sinds februari 2002 gevestigd in een langgevelboerderij uit 1926 aan de Willibrordlaan 41 in Hulsel.

In de galerie zijn werken te zien van Nelly Peters-van den Berg en Marieke Peters.
Mijn werken zijn geinspireerd door mijn reizen. Dan zijn er zoveel dingen die mij boeien, dat ik die, eenmaal weer thuis, op doek wil weergeven.

WAAR VIND U ONS?
Op afspraak tel. 013-5091825
Willibrordlaan 41, Hulsel

ROUTE

Route vanaf
Tilburg: Volg de N269 richting Hilvarenbeek/Reusel. Hierna neemt u afslag Hulsel, in Hulsel vindt u Galerie Peters aan de Willibrordlaan 41

Route vanaf
Eindhoven: Volg vanaf knooppunt de Hogt de A67 Eersel-Turnhout. Neem afslag 31 richting Hapert / Bladel, daarna links richting Bladel. In Bladel gaat u richting Hulsel, in Hulsel vindt u Galerie Peters aan de Willibrordlaan 41.
cursussen
Sienna

Informatie cursus schilderen
Op dinsdag zijn er schilderslessen bij Nelly Peters in Hulsel. Voor meer informatie
tel. 013 5091825